Домашній майонез без жодної хімії. РОбиться він без клопоту, з найпростіших і найдоступніших продуктів. Смак просто неперевершений!

Домашній майонез без оцту блендером робиться без клопоту, з найпростіших і найдоступніших продуктів. Якщо ви думали, що це складний процес, ви помилялися.

Для приготування зручно взяти високу склянку від занурювального блендера. Налийте в нього олію.

Сюди ж розбийте яйце. Намагайтеся не пошкодити жовток.

Додайте добавляйте в чашу гірчицю і вичавте сік лимона. За бажанням гірчиці можна додати трохи більше чи менше. Після першого приготування ви зрозумієте, як можна змінити пропорції.

Влийте в чашу рідкий мед. Якщо він у вас зацукрований, то поставте його в мікрохвильову піч. Він поступово стане рідким. Якщо у вас оливкова олія, то додавання меду приховає його гіркуватість.

Помістіть у чашу занурювальний блендер так, щоб він накрив яєчний жовток. Увімкніть блендер і вбийте усі інгредієнти протягом хвилини. Поступово маса густітиме і світлішатиме. Соус стане однорідним і досить густим.

Майонез без оцту в домашніх умовах готовий! Як бачите, на все пішло лише 2-3 хвилини. Зате ви точно будете впевнені у його натуральності. Використовуйте майонез за потребою. Це може бути салат, бутерброди, додаток до інших страв або маринад для м’яса. готуйте із задоволенням!

Продовжуємо святкувати без шкоди: п’ять рецептів смачних та простих салатів без майонезу.ДжерелоPosted in Рецепти

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *