Марія Челишева стала сиротою в 8 років: четверо членів її родини загинули від випаровування гнилої картоплі.
Сім’я з Татарстану всю зиму зберігала картоплю в підвалі свого будинку – і це було для них фатальною помилкою!
42-річний Михайло Челишев пішов у підвал за картоплею, не будучи в курсі, що овочі вже все гнилі. Коли він, через якийсь час, не повернувся, за ним пішла його дружина Настя, яку спіткала та ж врахувати.
Їх 18-річних син Георгій став 3-ої незрозумілою жертвою звичайного походу в підвал. Мати Насті, Іраїда, покликала сусіда на допомогу, але, не чекаючи його прибуття, теж вирішила увійти в підвал.
Як повідомляють журналісти, після свого входу в підвал, Іраїда залишила двері відкритими. На щастя, це вберегло 8-річну Марію від неминучої загибелі.
»Бідної дівчинці судилося знайти тіла всіх членів своєї сім’ї» – розповідає місцевий слідчий.
Через місяць аналогічний інцидент стався на овочевому складі в Сибіру. Власник бази дозволив працювати чотирьом вантажникам в приміщенні з гнилою картоплею.
»У приміщенні відчувався гнилої запах зіпсованих овочів. І це дає нам підстави вважати, що люди були вбиті отруйною речовиною, що виділяється під час гниття картоплі »- ось, що було написано в заяві Слідчого комітету Росії.
У картоплі міститься речовина глікоалкалоїд – токсична сполука, яка виробляється в овочах після певного часу, і яке розташовується, в основному, під шкіркою. Речовина може стати причиною головного болю, діареї, а у важких випадках – коми і навіть смерті. Під час приготування овочів, глікоалкалоїд частково руйнується!
Не забудьте поділитися цією статтею з близькими і друзями!
👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️