Tільки зараз дізналася приховані функції часнодавці

Можливо, деякі будуть здивовані, але навіть при такому широкому розмаїтті кухонних пристосувань я користуюся часником із СРСР. Я просто не розумію, навіщо вигадувати щось нове, якщо старе набагато краще.

У мене складається відчуття, що цей кухонний девайс – те, що використовуватимуть навіть наші правнуки. Це міцний прилад, щоб поламати його, ще постаратися доведеться.

Зараз у продажу немає аналогів, всякі штучки, зроблені на китайських заводах, призначені для використання на пару місяців, не більше.

Які тільки маніпуляції я не здійснювала за допомогою часнику. Іноді я навіть застосовувала її як молоток, якщо його не було під рукою.

А ви в курсі, що часник можна не чистити перед тим, як поміщати в часнику? Я вже довгий час не чищу його.

Поміщаю кілька зубків у пристосування та натискаю для отримання результату. З дірочок виходить часник без лушпиння. Вона залишається у часнодавці.

Чудово! Легко та оперативно!

Кілька днів тому одна з читачок залишила під моїм постом наступний коментар:

«Я теж багато чого не знала про радянську часнику. Наприклад, для мене стало відкриттям, що за її допомогою можна витягати кісточки з вишень. Також це чудова помічниця для колки волоських горіхів».

Так, ми просто видавлюємо часник, не замислюючись, що ця корисна річ виконує інші корисні функції. Я дістала свою часнику з полиці і продовжила експерименти.

На внутрішній стороні ручок є спеціальні зубці, призначені для тиснення твердих продуктів. Я вирішила перевірити цю функцію на волоських горіхах.

І справді у мене вийшло його розколоти. Звичайно, це було не так просто, довелося докласти зусиль. Я вважаю, що волоські горіхи краще розколювати іншим способом. Зате фундук часнодавці розколе за лічені секунди.

Також одна з передплатниць написала мені, що користується часнодавилкою для того, щоб видаляти кісточки з вишень. Я вирішила спробувати.

Поклала вишню всередину і трохи натиснула. Кісточка одразу ж вийшла. Дуже шкода, що я не додумалася раніше раніше, заощадила б купу часу при варінні вишневого варення.

Також, на пристосуванні є ось такий гачок. Навіщо він потрібний, як думаєте? Напишіть у коментарях!

И вправду у меня вышло его расколоть. Конечно, это было не так уж просто, пришлось приложить усилия. Я считаю, что грецкие орехи лучше раскалывать другим способом. Зато фундук чеснокодавилка расколет за считанные секунды.

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *