Бограч на плиті по-закарпатськи: смачний і ситний рецепт

Це закарпатський бограч на вогні в казані. Наш домашній бограч рецепт і секрети приготування цієї страви на вогні. Виходить постійно дуже смачний і поживний.

Бограч — це напевно найпопулярніша страва на Закарпатті, яку готують в казані на вогні! Подорожуючи по Закарпаттю, цей суп нам найчастіше зустрічався в меню різних закарпатських закладах харчування! Бограч гуляш дійсно дуже смачна страва!

Але сама назва «бограч» з угорської означає — «казан»! Але історично склалося що на Закарпатті, і в інших регіонах України цією назвою вже давно називають першу страву, яка прийшла з угорської кухні!

Як приготувати бограч вдома РЕЦЕПТ БОГРАЧУ ! ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ БОГРАЧУ В КАЗАНІ НА ВОГНІ копчена підчеревина — 250-300 г. цибуля — 4 шт. м’ясо (телятина або яловичина ) — 700 г. мелена солодка паприка — 2 столові ложки томати — 3 шт. солодкий перець — 3 шт. лавровий лист — 3 шт. кмин — 2 чайні ложки чорний перець горошком — 5 шт. сіль за смаком червоний стручковий перець — 0,5 шт. корінь селери — 1 шт. ( 200-300 грамів) часник — 6 зубців картопля — 7 шт. морква — 1 шт. кріп — 1 пучок Для галушок: яйце — 1 шт. борошно — 100-150 г. сіль — 1 щіпка

👉👉Підпишіться на наш 👉телеграм 👈, щоб першим дізнатися всі новини❗️❗️❗️

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *